HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Oktatóink

2003.10.25. 09:48 lucullus

Oktatóink képzett szakemberek, akik fontosnak tartják a konyhaművészeti trendek, ételkészítési módok és ízek népszerűsítését. Majdnem mindegyikük szerepel a médiában is.

 

SERGIO MESTER

Sergio már több évtizede él Magyarországon, és célja, hogy a spanyol és latin-amerikai gasztronómiai-kultúrát népszerűsítse. Paella készítésben verhetetlen, és majdnem mindenkit ismer a Városban.

NÁNÁSI LAJOS

Nánási Lajos több mint egy évet dolgozott Michelin csillagos étteremben, és több évet más neves külföldi éttermekben, hajókon. A szakma nagymestere, ugyanakkor tudását szívesen megosztja a nagyközönséggel is, figyelmes, ügyes. Elmondása alapján "tiszta ízű, jó kajákat" csinál.

JARABEK BENCE

Jarabek Bence a Lucullus BT társ-alapítója, étteremtulajdonos. Bence spanyol és olasz ízekkel kedveskedik a főzőkurzusok résztvevőinek, illetve moderálja az eseményeket.

WANG QIANG

A kínai konyhaművészet közel ötezer éves titkai immár Magyarországon is elleshetőek, Wang Qiang mesterszakács által. A Kínában született Wang a legkifinomultabb vágási, sütési és fűszerezési technikákkal ismerteti meg az érdeklődőket. Rendszeresen láthatjuk a médiában.

DOMAN MAGDIKA
 

Magdika - aki egy tünemény egyébként - a szécsényi Gesztenyéskert étterem szakácsnője és tulajdonosa, nála jobban senki nem csinál ’dobverőket’, vagy házi, remegős túrógombócot Magyarországon. Magdikával főleg a céges csapatépítő főzéseinken lehet találkozni.

VARGA GÁBOR

Mindig mondjuk, hogy a fiatalságé ás az elszántságé a jövő. Varga Gábor, a www.desszert.eu oldal kiötlője a desszertek természetes és jó minőségéért száll síkra; vele főleg céges csapatépítő kurzusainkon és csikoládékészítési bemutatókon lehet találkozni.  

JHAM KULVINDER SINGH
 

A többezer éves indiai és nepáli kultúra letéteményese néhány egyszerűbb indiai recepttel ajándékozza meg az indiai főzőkurzus résztvevőit. Emellett az autentikus Maharaja és a Himalaya éttermeket igazgatja Budapesten.

 

GHAVRILOS ARGHYROPOULOS

A Magyarországon született Ghavrilos tíz éve a Gyradiko görög kisvendéglő tulajdonosa, szakácsa. Ghavrilos ízvilága ötvözi a hagyományos görög és kisázsiai örmény-török-görög konyha ízeit, hangsúlyozva ezzel családja Isztambuli eredetét is. "Gasztro-polihisztornak" is vallja magát.


 KIRÁLY ANITA

Anita otthonosan mozog a csokoládé- és kreatív desszertek, valamint a fagylaltkészítés és a francia cukrászat terén, de ő készíti például gyakran a Lucullus BT szülinapi tortáit is. Egyéni és céges főzőkurzuson is találkozhatunk vele.

 

 


SAO RUJOPAKAN

A tavasszal már volt egy remek thai főzőkurzusunk a jelenleg Magyarországon "vendégszereplő" Mesterrel, aki a thaiföldi Suratthani Institute-ban szerzett thai szakács képesítést. Eztán a chumphoni "My House Resort"-ban volt öt évig chef, majd két évig a még nevesebb "Madame Aun" étteremben executive chef, végül saját éttermet is nyitott Thaiföldön. Thai egyéni és céges csapatépítő kurzusokon lehet vele találkozni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakács oktatóink

süti beállítások módosítása