Oktatóink képzett szakemberek, akik fontosnak tartják a konyhaművészeti trendek, ételkészítési módok és ízek népszerűsítését. Majdnem mindegyikük szerepel a médiában is.
 |
SERGIO MESTER
Sergio már több évtizede él Magyarországon, és célja, hogy a spanyol és latin-amerikai gasztronómiai-kultúrát népszerűsítse. Paella készítésben verhetetlen, és majdnem mindenkit ismer a Városban.
|
 |
NÁNÁSI LAJOS
Nánási Lajos több mint egy évet dolgozott Michelin csillagos étteremben, és több évet más neves külföldi éttermekben, hajókon. A szakma nagymestere, ugyanakkor tudását szívesen megosztja a nagyközönséggel is, figyelmes, ügyes. Elmondása alapján "tiszta ízű, jó kajákat" csinál.
|
 |
JARABEK BENCE
Jarabek Bence a Lucullus BT társ-alapítója, étteremtulajdonos. Bence spanyol és olasz ízekkel kedveskedik a főzőkurzusok résztvevőinek, illetve moderálja az eseményeket.
|
 |
WANG QIANG
A kínai konyhaművészet közel ötezer éves titkai immár Magyarországon is elleshetőek, Wang Qiang mesterszakács által. A Kínában született Wang a legkifinomultabb vágási, sütési és fűszerezési technikákkal ismerteti meg az érdeklődőket. Rendszeresen láthatjuk a médiában.
|
 |
DOMAN MAGDIKA
Magdika - aki egy tünemény egyébként - a szécsényi Gesztenyéskert étterem szakácsnője és tulajdonosa, nála jobban senki nem csinál ’dobverőket’, vagy házi, remegős túrógombócot Magyarországon. Magdikával főleg a céges csapatépítő főzéseinken lehet találkozni.
|
 |
VARGA GÁBOR
Mindig mondjuk, hogy a fiatalságé ás az elszántságé a jövő. Varga Gábor, a www.desszert.eu oldal kiötlője a desszertek természetes és jó minőségéért száll síkra; vele főleg céges csapatépítő kurzusainkon és csikoládékészítési bemutatókon lehet találkozni.
|
 |
JHAM KULVINDER SINGH
A többezer éves indiai és nepáli kultúra letéteményese néhány egyszerűbb indiai recepttel ajándékozza meg az indiai főzőkurzus résztvevőit. Emellett az autentikus Maharaja és a Himalaya éttermeket igazgatja Budapesten.
|
|
GHAVRILOS ARGHYROPOULOS
A Magyarországon született Ghavrilos tíz éve a Gyradiko görög kisvendéglő tulajdonosa, szakácsa. Ghavrilos ízvilága ötvözi a hagyományos görög és kisázsiai örmény-török-görög konyha ízeit, hangsúlyozva ezzel családja Isztambuli eredetét is. "Gasztro-polihisztornak" is vallja magát.
|
 |
KIRÁLY ANITA
Anita otthonosan mozog a csokoládé- és kreatív desszertek, valamint a fagylaltkészítés és a francia cukrászat terén, de ő készíti például gyakran a Lucullus BT szülinapi tortáit is. Egyéni és céges főzőkurzuson is találkozhatunk vele.
|
SAO RUJOPAKAN
A tavasszal már volt egy remek thai főzőkurzusunk a jelenleg Magyarországon "vendégszereplő" Mesterrel, aki a thaiföldi Suratthani Institute-ban szerzett thai szakács képesítést. Eztán a chumphoni "My House Resort"-ban volt öt évig chef, majd két évig a még nevesebb "Madame Aun" étteremben executive chef, végül saját éttermet is nyitott Thaiföldön. Thai egyéni és céges csapatépítő kurzusokon lehet vele találkozni.
|
