HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Cseresznyepálinka projekt - 10. fejezet - gém óver

2011.07.16. 14:22 lucullus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cseresznyepálinka projekt befejeződött, a legvégén pedig közreadom a pálinkacímkét is. Remélem, teccik mindenkinek. Tegnap egy kiscsoportos szeánsz keretében leteszteltük a pálinkát, és arra jutottunk, hogy tényleg remek lett. Íze, illata, állaga, mindene tökéletes, páratlan. Előtte vittem belőle faterom sírjára is, megöntöztem vele, és abból tudom, hogy neki is tetszett, mivel az addig egészen erőteljesen fújó szél teljesen abbamaradt, és totál szélcsend lett. Kivételes esetekkor (pl. egy-egy Lucullus eseményen) szívesen kóstolásra bocsátom, mivel mindig szeretem másokkal megosztani az élményeim. Hamarosan jön a következő (vegyes) főzés is, 1/3 cserkóval, 1/3 almával, 1/3 szilvával, természetesen arról is beszámolok majd. Az a projekt az "Experimentos 2011" név alatt fog futni. Remélem, az is tetszeni fog!

Köszönöm mindenkinek a mindennemű segítséget - Ági, Anyu, Tibi Gazda, Csabai család, Márkus Bandi, Gergi Lacibá, Kis Jóska, sógorom Kiss Jóska, Szabó Pista, Varga Lacibáék, Gyura, Gyula, Pap Tibor és a sok lájkoló, kommentező az interneten. De a legfőképp Neked köszönöm mindezt, Fater. Ez volt az utolsó kapocs hozzád; és remélem, szerinted is méltóan helytálltam ebben a nem kis hangvételű projektben. Most már végleg elengedlek utadra - Ég Veled, és sosem feledlek!

Gábor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pálinkakultúra

süti beállítások módosítása