HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Teret adunk a kreativitásnak Siemens beépíthető készülékek lenyűgöző funkciókkal

2014.03.17. 12:19 lucullus

A Siemens beépíthető sütői, főzőlapjai és gőzsütői nem csak technológiai ínyencségek, de a kreatív konyhaművészet múzsái is. Ezt mutatta be a gyakorlatban a népszerű Lila füge blog kitalálója és szerzője, Havas Dóra, a SzerecsenDió Gasztrotérben, 2014. február 12-én. A nagyközönség is megismerheti a készülékeket testközelből a február végi Konyhakiállításon, melynek fő támogatója a Siemens.

 

Profizmus a mindennapokban: Siemens beépíthető sütő

A Siemens technológiai megoldásai, - mint a magyar nyelvű, szöveges TFT kijelző, a cookControl 68 automatikus program, a hydroBaking vagy az activeClean pirolitikus öntisztítás - használóinak sokkal többet jelentenek pusztán jól csengő funkcióknál. Az intelligens megoldásokkal profi szakácsokká válhatunk otthonunkban és nagy chéfeket idéző, lenyűgöző fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra, vagy kápráztathatjuk el vendégeinket.

 

Egészséges ételek és páratlan ízek: Siemens gőzsütők és gőzpárolók

 

Jelen korunk konyhai sztárja a gőzsütő. Nem véletlenül, hiszen az ételkészítés legkifinomultabb módját nyújtja, ez az egészséges és finom étel titka. Saját és családunk egészsége érdekében egyre többen nem kötünk kompromisszumot. A Siemens készülékeivel erre nincs is szükség.

 

A sütés illetve főzés forró gőzzel történik, így minden értékes vitamin, nyomelem és ásványi anyag megmarad az ételekben, a frissesség és a zamat pedig páratlan.

A gőzzel sütés lehetővé teszi, hogy húsételeink belül szaftosak és zamatosak, kívül pedig ropogósak legyenek, elkerülve a kiszáradást. Egy hétköznapi hús, mint például a sertés lapocka is ünnepi fogássá alakul.

 



Megszámlálhatatlan kombinációs lehetőség – FlexInduction


A FlexInduction funkcióval rendelkező indukciós főzőlapok téglalap alakú zónájára tetszőleges méretű és alakú edény elhelyezhető; a főzőlap felismeri, hogy a zóna mely részén kell a kívánt teljesítményt leadnia. Az egyenletes hőeloszlással az ételek a lehető leghatékonyabban készülnek el.

Ez a technológia nagy segítséget nyújt a háziasszonyoknak egy több fogásos ebéd vagy vacsora elkészítésekor, hiszen egyszerre több edényt is el tud helyezni a főzőlapon, nem kell az előre kijelölt zónákhoz igazodnia.

 

 

 

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük keresse az alábbi elérhetőségeket:

 

Marosi Mária marketing manager: maria.marosi@bshg.com, +36-30-4273566

Varga Dániel product trainer: daniel.varga@bshg.com, +36-30-4557401

 

 

BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.

www.siemens-home.com/hu

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása