HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Bill Clinton chocoMe -t érdemel

2012.06.05. 12:15 lucullus

A kézzel készített magyar táblás sikercsokoládé, a személyre szabható chocoMe 2012. május elején bemutatkozott az Egyesült Államokban; Chicago legnagyobb gasztronómiai rendezvényén, a Sweets & Snacks Expo-n. Mindehhez Larry Wilson, az USA Édességgyártók Szövetségének alelnöke, és Richard Callebaut, a legendás Callebaut csokoládégyár alapítójának unokája is személyesen gratuláltak. A chocoMe csokoládét a szervezők beválasztották a kiállítás legjobb termékei közé, így a termék bemutatásra került az Egyesült Államok egyik legnézettebb hírcsatornáján, az abc News-on.

A chocoMe-t kóstoló illusztris személyiségek sora tovább bővült: Magyarországon Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete méltatta a csokoládét, aki az általa jól ismert Bill Clinton volt amerikai államfőnek is személyesen vásárolt a magyar csokoládéból a chocoMe angyalföldi bemutatótermében.

Az amerikai bemutatkozással párhuzamosan Magyarországon rajzpályázatot hirdetett a chocoMe diákoknak “chocoMe, USA, show” jeligével, amelyre több tucat pályamű érkezett. “Mivel Amerika a show országa, ezért indítottuk útjára a show-s pályázatot; na meg persze azért, hogy itthoni diákok is részt vegyenek ebben a show-ban” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe ötletgazdája, chocolatier. A legjobb rajzok a chocoMe Facebook oldalára kerülnek fel, kategóriánként a legjobb rajzokat pedig a következő diákok alkották: 

I. kategória, 6-10 éves korDobos Natália, 9 éves

 

 

 

 

 

 

 

 

II. kategória, 10-14 éves kor:  Szemenye Döme, 13 éves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreatív különdíjas: Pap Zsófia, 9 éves

 

 

 

 

További info:

chocoMe Kft.
e-mail: info@chocoMe.hu
www.chocome.hu
Tel.: +3617895755

 A rajzpályázat oldala: www.chocome.hu/rajz

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: chocome csokoládékultúra

süti beállítások módosítása