HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A 7. éves születésnapi vacsora "közvéleménykutatása"

2011.01.14. 21:09 lucullus

Kedves Mindenki!

Amint emlékeztek, az év végi 7. születésnapi, kínai vacsoránál arra kértünk mindenkit, hogy töltsön ki egy kérdőívet - a vacsorára és a Lucullus BT-re vonatkozóan. A jó hír, hogy 83 db kitöltött kérdőívet kaptunk, amiért hálás köszönet a kitöltőknek. A kitöltők közt 2 db "Hónap Ajándéka" ajándékcsomagot sorsoltunk ki, a szerencsés nyertesek pedig Gál József és Michaleczky Péter lettek. Gratulálunk.

És akkor azt gondoljuk, mindenkinek joga van ahhoz, hogy az eredményekbe is betekintsen!

 

 

Eredmények

* Az ételekre 99%-ban jó vélemények érkeztek.

* A kiszolgálásra 90%-ban jó vélemények érkeztek, 10% jelezte, hogy lehetne kicsit gördülékenyebb a dolog.

* Az étterem hangulata 50%-ban tetszett, a másik 50% megjegyezte, hogy "lehetne kínaibb".

* A szervezést rengetegen méltatták, az egyéb megjegyzéseknél is sok erre vonatkozó utalás van. Nagyon sokan elégedettek voltak az esemény összképével, az ételek és a műsor összhangjával. Egyértelmű, hogy nem mint vacsora, hanem mint "esemény" emlegetik, a műsort (tésztabemutató, ének) mindenki rendkívül pozitívan értékelte.

* Pozitív mejegyzés: a kínai pincérnő szemrevaló!

* Negatív megjegyzések: Wangot szerették volna többen megismerni; túl hideg van (az első vacsorán, ezt megoldottuk a második vacsorán); túl sokan vagyunk 1 asztalnál, illetve az egész vacsorán; kimerítő elnöki beszéd hiánya.

* A válaszadók 81%-ka megfelelőnek találta a vacsora ár/érték arányát, 12%  többet kapott az árért, mint amire számított, míg 7% túl drágának tartja.

(A 21 fogásos vacsora ára Lucullus BT tagoknak 5,500 Ft volt, a többi Vendégnek: 6,500 Ft).
 

* A "Milyen rendezvényeket szeretnél a jövőben" c. kérdésre kis túlzással a nagy világatlasz is kevés lenne a felsoroláshoz, ezért azt gondoljuk, hogy 7 év és 96 vacsora után is van bőven tennivalónk!

Még egyszer köszönjük, hogy segítettétek a munkánkat.

Az Elnökség
Lucullus BT

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása