HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Kínai tésztakészítő kurzus 1. (Március)

2013.03.02. 18:21 lucullus

husos taska.jpgDear Főzni vágyó Társ!
 
Óriási hírünk van: 2013. márciusában a kínai tésztakészítés rejtelmeibe vezetjük be az érdeklődőket.
A tésztakurzusok első "mozaikkockája" Wang mester húsos táskájának készítését mutatja be.
 
Március végén tehát 4 vadonatúj kínai főzőkurzust tart a Lucullus BT, mégpedig a  Kínából nemrég érkezett Cso mester segedelmével.
HELYSZÍN:  Wang mester étterme, 1146-Budapest, Gizella út 46.
Részvételi díj: 1 fő/SOR = 8.000 Ft.
 
Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként".  A főzés általában úgy zajlik, hogy 2 fő készít 1 ételt; a résztvevők vagy eleve ketten érkeznek, vagy helyben alkotnak párt.
 
 
További információ: +3620 240-8530
Jelentkezés módja: e-mailben az elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... főzőkurzusra", elérhetőségekkel). Eztán kérjük, várják meg a visszaigazolásunkat, csak utána rendezzék a részvételi díjat.
 
Fizetés: átutalással a 10700505-42758507-51100005 CIB számlára (kedvezményezett: Lucullus Baráti Társaság),  vagy kivételes esetben a helyszínen készpénzzel.
 
* Egy SOR-on átlagosan 4-8 vesz részt.
** Egy sor minimum 4 fővel tud elindulni.
 
Sorok
 
Március 19, kedd 18:30-tól – LEJÁRT ESEMÉNY--
* Wang mester húsos táskája (gyúrás, főzés, töltelék, mártás)
* Tésztahajtogatási bemutató
 
Március 20, szerda 18:30-tól – LEJÁRT ESEMÉNY --
* Wang mester húsos táskája (gyúrás, főzés, töltelék, mártás)
* Tésztahajtogatási bemutató
 
Március 26, kedd 18:30-tól – LEJÁRT ESEMÉNY --
* Wang mester húsos táskája (gyúrás, főzés, töltelék, mártás)
* Tésztahajtogatási bemutató
 
Március 27, szerda 18:30-tól – LEJÁRT ESEMÉNY --
* Wang mester húsos táskája (gyúrás, főzés, töltelék, mártás)
* Tésztahajtogatási bemutató
 
Üdvözlettel,
Lucullus BT
 

Címkék: kínai konyha