HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

3 kínai főzőkurzus 2012. novemberében

2012.10.02. 17:53 lucullus

Kedves Érdeklődők!
 
Örömmel jelentjük, hogy hosszabb kihagyás után ismét megtartunk 2 db egyéni kínai főzőkurzust.
Ezeket Kong mester tartja, Turóczi Gábor "Extrém Szakáccsal/ a Lucullus BT alapító/elnökével.


HELYSZÍN:  1146-Budapest, Gizella út 46.

Részvételi díj: 1 fő/SOR = 8.000 Ft.

Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, szénsavas és szénsavmentes vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként".  A főzés általában úgy zajlik, hogy 2 fő készít 1 ételt; a résztvevők vagy eleve ketten érkeznek, vagy helyben alkotnak párt.

 
További információ: +3620 240-8530 
Jelentkezés módja: e-mailben a 
elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... sorra", elérhetőségekkel). Eztán kérjük, várják meg a visszaigazolásunkat, csak utána rendezzék a részvételi díjat.
 
Fizetés: átutalással a 10700505-42758507-51100005 CIB számlára (kedvezményezett: Lucullus Baráti Társaság),  vagy kivételes esetben a helyszínen készpénzzel.

* Egy SOR-on átlagosan 8-12 fő vesz részt.
** Egy sor minimum 8 fővel tud elindulni.

 

 
KÍNAI II. SOR: 2012. november 7., SZERDA, 18:30-21:30 -- MEGTELT ---
Bevezetés a kínai konyháról
Szecsuáni marhahús
Tojásos-paprikás sertéshús
Wang mester pirított tésztája zöldségekkel
Tartja: Kong mester és Turóczi Gábor

KÍNAI I: SOR, 2012. november 14., SZERDA 18:30 - 21:30 --- MEGTELT ---
Bevezetés a kínai konyháról
Fokhagymás szezámolajos uborkasaláta
Ázsiai pirított rizs
Gong Bao csirke
Tartja: Kong mester és Turóczi Gábor

KÍNAI II. SOR: 2012. november 21., SZERDA, 18:30-21:30 -- FOGLALHATÓ ---
Bevezetés a kínai konyháról
Szecsuáni marhahús
Tojásos-paprikás sertéshús
Wang mester pirított tésztája zöldségekkel
Tartja: Kong mester és Turóczi Gábor

+ Meglepetés programelem mindhárom sorhoz!

 

Üdvözlettel,
Lucullus BT
 
+3620 240-8530

Címkék: kínai konyha wang qiang