HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2010. okt-novemberi kínai főzőkurzusok

2010.10.10. 14:18 lucullus

Örömmel jelentjük, hogy folytatódnak az egyéni főzőkurzusaink: a következő hetekben a sokak által várt Wang mester kínai kurzusait elevenítjük fel.

Több újdonságot is bevezettünk ezzel kapcsolatban.

- ezek a kurzusok Wang mester XIV. kerületi éttermében kerülnek megrendezésre
- a foglalkozás mellett be lehet tekinteni az étterem "igazi" konyhájába is
- egy kurzusra max 10 résztvevőt fogadunk, ugyanakkor ha egy kurzus betelik, rögtön indítunk egy ugyanolyat, még azon a héten.
- a foglalkozások "oktatáscentrikusabbak" lesznek; az egyes ételekben a konyhatechnológiai praktikák jobban érvéényesülnek, mint korábban
- az ár "változatlan" maradt.
- minden foglalkozáshoz biztosítunk sima rizst és ásványvizet, valamint kínai érdekes snackeket, alkalomadtán egyéb érdekes italokat.


 

KÍNAI SOR I. OKTÓBER 11. (HÉTFŐ), 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Bevezetés a kínai konyhába; fő fűszerek, wokhasználat, vágás bárddal.Előadás a kínai konyháról.
Csípős káposztasaláta
Gong Bao csirke
Tojásos sült rizs

KÍNAI SOR I. OKTÓBER 12. (KEDD), 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY  --
Bevezetés a kínai konyhába; fő fűszerek, wokhasználat, vágás bárddal.Előadás a kínai konyháról.
Csípős káposztasaláta
Gong Bao csirke
Tojásos sült rizs
 

KÍNAI SOR I. OKTÓBER  13. (SZERDA), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY --
Bevezetés a kínai konyhába; fő fűszerek, wokhasználat, vágás bárddal.Előadás a kínai konyháról.
Csípős káposztasaláta
Gong Bao csirke
Tojásos sült rizs
 
KÍNAI SOR II., október 19. (KEDD), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY --
Hagymás sertéscsíkok
fokhagymás szezámolajos uborkasaláta
csípős-savanyú leves
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR II., október 20. (SZERDA), 18:30-21:30 -- LEJÁRT ESEMÉNY --
Hagymás sertéscsíkok
fokhagymás szezámolajos uborkasaláta
csípős-savanyú leves
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR III., október 26. (KEDD), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY--
gyömbéres csípős sertéscsíkok
shanghai csirkecomb
pekingi padlizsán
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR III., október 27. (SZERDA), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY --
gyömbéres csípős sertéscsíkok
shanghai csirkecomb
pekingi padlizsán
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR IV., november 2. (KEDD), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY--
szecsuáni marha
ázsiai pirított tészta
kínai tűgomba-saláta
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR IV., november 3. (SZERDA), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY --
szecsuáni marha
ázsiai pirított tészta
kínai tűgomba-saláta
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR V., november 9. (KEDD), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY  --
enyhén csípős sült tofu
Xiang Po marha római köménnyel
gombás-bambuszos kacsa
sima rizs (köret)
 
KÍNAI SOR V., november 10. (SZERDA), 18:30-21:30 --LEJÁRT ESEMÉNY--
enyhén csípős sült tofu
Xiang Po marha római köménnyel
gombás-bambuszos kacsa
sima rizs (köret)
 


 
*******************************
 
Részvételi díj: 1 fő/SOR = 7.000 Ft.

Az ár magában foglalja a konyhai eszközök helyi használatát, az alapanyagokat, szénsavas és szénsavmentes vizet és a kurzusok receptjeit is. A kurzusokon készült fogásokat helyben fogyasztjuk el, de haza is lehet belőle vinni "kóstolóként".  A főzés általában párosan zajlik, ami természetesen nem zárja ki az egyedül érkezőket sem.


Helyszín
: Wang mester étterem, 1146-Budapest, Gizella út 46.

További információ: +3620 240-8530 begin_of_the_skype_highlighting              +3620 240-8530      end_of_the_skype_highlighting.

Jelentkezés módja: e-mailben a elnokseg@lucullusbt.hu címre. ("jelentkezem a ... sorra", elérhetőségekkel).

* Felhívjuk a figyelmet, hogy egy kurzus minimum 8 fő esetén tud elindulni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kínai konyha

süti beállítások módosítása