HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Spanyol hetek a Cora áruházaiban

2009.07.06. 13:13 lucullus

Június 25. és július 8. között idén, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az andalúz termékeket népszerűsítő élelmiszer akció. A promócióhoz az áruházlánc mind a 7 hipermarketje csatlakozik, így járjon akár Törökbálinton, Miskolcon, Szolnokon, Debrecenben, Szegeden, Budakalászon, vagy Fóton, lehetősége nyílik bepillantani a dél-spanyol gasztronómia különleges alapanyagainak tárházába.
cora_539

Az előző években már megismert, és megszeretett termékek mellett, mint az olívaolaj, olajbogyó, borecet és sherry, olyan termékek is a polcokra kerülnek, melyekkel még nem találkozott a hazai vásárlóközönség. Közel 40 andalúz gyártó, majd 160 különböző terméke mutatkozik be egyszerre. Látogasson el a CORA áruházaiba, csempésszen egy kis mediterrán ízélményt a család étkezéseibe, fedezze fel az új termékek rejtelmeit!