HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

2009. júniusi egyéni főzőkurzusok

2009.06.20. 20:55 lucullus

 

A jövő héten két nagyon izgalmas egyéni főzőkurzust szervezünk - egy francia/magyar  jellegűt és egy spanyolt. Mindkettőt nagynevű mester tartja.

Nánási Lajos, aki több mint egy évig dolgozott Michelin csillagos étteremben külföldön, és a híres Sergio mester, aki már több évtizede él itthon, az ex-tapéria de Sergio vezetője, jelenleg az Artesano séfje.

A részletek

TENGERI HAL SOR - 2009. június 23. kedd 18:30-21:30.
Kagylós szélesmetélt 3 féle kagylóból; Friss tengeri hal sütése barna vajban; Buggyantott lazac ecetes hal-alaplében.

TAPAS SOR - 2009. június 25. csütörtök 18:30-21:30.
Bevezetés a tapas-kultúrába; tortillla espanola lepény; igazi spanyol gazpacho; gambas al ajillo, azaz fokhagymás királyrák.

Ár: 7000 Ft/SOR.
Részletek: ITT.

Jelentkezés: elnokseg@lucullusbt.hu