HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Jó utat a Csokimennyországba, Szántó Tibi!

2017.02.02. 18:24 lucullus

Mély megrendüléssel, megdöbbenéssel és hatalmas szomorúsággal írok most arról, hogy felment ma a Csokimennyországba Szántó Tibi jóbarátunk, az ország egyik legjobb csokoládékészítője. Könnyeimmel küszködök ezekben a pillanatokban is, és nem is értem az egészet - talán még mindig reménykedem abban, hogy ez a hír talán nem is igaz. Tibi "szinte berobbant" az életünkbe, úgy 10 évvel ezelőtt, kijárta az összes főzőkurzusunkat, és azóta a Lucullus BT számtalan eseményén működtünk együtt: csokoládékóstolókon, előadásokon, nyitókon. Olyan srác volt ő, aki mindig jött az első hívó szóra, és olyanokat kreált, amiktől nagyjából dob hat hátast az ember. Emberileg, szakmailag, mindenhogyan: Tibi valóban pótolhatatlan űrt hagy maga után. Köszönjük tevékenységed, lényed, jó utat Neked, vigyázz magadra, és készíts még rengeteg finomságot a fenti Csokimennyországban!

Turóczi Gábor

1_1.JPG

Címkék: szántó tibor csokoládékultúra