HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

ÚJABB REMEK FRANCIA BISZTRÓVACSORA AZ ATAKÁM-ban

2013.03.02. 18:35 lucullus

Következő vacsoránkat ismét Nánási Lajos komponálta, akit már jól ismerhetünk pazar francia- és fúziós vacsoráinkról. Lajos 1,5 évet dolgozott egy francia Michelin csillagos étteremben és legalább egy évtizedet töltött el séfként külföldön a Karib-térségben, Izraelben,…

komment

Címkék: francia konyha atakám étterem

Kínai tésztakészítő kurzus 1. (Március)

2013.03.02. 18:21 lucullus

Dear Főzni vágyó Társ!   Óriási hírünk van: 2013. márciusában a kínai tésztakészítés rejtelmeibe vezetjük be az érdeklődőket. A tésztakurzusok első "mozaikkockája" Wang mester húsos táskájának…

komment

Címkék: kínai konyha

A LEGJOBB BUDAPESTI ÉTTERMEK EXKLUZÍV MENÜI A TABLEFREE ÉTTERMI NAPOKON

2013.02.26. 11:04 lucullus

Kíváncsi étterem-látogatók és turisták kedvezményes áron fedezhetnek fel kitűnő éttermeket Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, március 6. és március 12. között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget. Budapest…

komment

süti beállítások módosítása