HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Magyarország legnagyobb humusz tála

2013.08.30. 19:05 lucullus

IThe biggest hummus plate_1.jpgIzrael Állam Nagykövetsége a XVI. Zsidó Nyári Fesztivál keretében Budapestre hozta a hagyományos izraeli shuk-ok különleges hangulatát.
A Fővám téri Vásárcsarnok látogatói megismerhetik az izraeli shuk-ok ízeit, illatait és sokszínűségét.
Az izraeli shuk rendezvény megnyitó ünnepségén Izrael Állam Nagykövetsége és Ilan Mor nagykövet bemutatta Magyarország legnagyobb humusz tálát.
Izrael nemzeti ételét, 50 kg humuszt egy 2,5 méter hosszú tálon szervírozták, amely kizárólag a shuk rendezvényre készült.
Magyarország legnagyobb humusz tálának bemutatóján részt vett Csomós Miklós, Budapest főpolgármester-helyettese, és több közéleti szereplő is.
Az izraeli shuk ingyenesen megtekinthető és augusztus 31. (szombat), 15 óráig látogatható a Vásárcsarnokban (1093 Budapest, Vámház kert. 1-3.)

További információ:
Kónya Judit, sajtótitkár,
Tel.: +36 1 392 6232; +36 30 941 4623

Szólj hozzá!

Címkék: zsidó konyha

süti beállítások módosítása