HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Indul a TableFree.hu "Éttermi Napok" rendezvénysorozat

2012.11.05. 11:29 lucullus

tablefree.JPGA minap a Gresham Palotában és a Nad'or Boutique Bistro-ban ismertette a TableFree.hu portál a legújabb "Éttermi Napok" rendezvénysorozatát. Mindkét hely remek volt, ízletes ételekkel, és még több tucat hasonló étterem vesz részt az egyhetes akcióban 3000 Ft-os és 5000 Ft-os menüajánlattal. Ajánljuk!

A sajtótájékoztató képei:

A sajtóközlemény:

Korlátozott ideig elérhető exkluzív gasztronómiai ajánlatok a
TableFree „Éttermi napok” keretein belül.

nyencek, turisták számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy kedvezményes árakon fedezhessék fel és kóstolhassák meg a Budapest legjobb séfjei által megálmodott ételkölteményeket.

A November 14. –től 21. –ig tartó TableFree éttermi napok kiváló alkalmat biztosít az ínyenc étterem látogatóknak arra, hogy Budapest legjobb séfjei által megálmodott ételeket megkóstolhassák. Az eseményen több mint ötven étterem vesz részt Budapest legjobb éttermei közül, mindegyikük egy speciális három fogásos étkezéssel képviseltetve magát. A menük bárki számára elérhetőek, egyetlen feltétel, hogy az asztalfoglalás a TableFree.hu on-line asztalfoglaló portálon keresztül kell, hogy megtörténjen, amelyen több mint 150 Budapesti étterem ajánlatai közül válogathatunk.

A ma naptól kezdve November 21. –ig az oldal látogatói kedvükre tallózhatnak a TableFree éttermi napok ajánlatai között. Amennyiben valaki a speciális Éttermi Napok keretein belül meghirdetett ajánlattal szeretne élni, úgy asztalfoglalását a TableFree asztalfoglaló portálon keresztül kell leadnia, amely természetesen teljesen díjmentes.

Az éttermek menü ajánlataikat 3.000 vagy 5.000 Ft. –os ár sávban alakítják ki a rendezvény során, akadnak olyan éttermek is, akik mindkét árban ajánlanak három fogásos étkezéseket, ezáltal még több választási lehetőséget biztosítva vendégeiknek.

Résztvevő éttermeink között megtalálhatóak többek között Budapest legismertebb éttermei, úgy mint a Greshem, Nobu, Olimpia, Peppers, Trattoria Toscana és Baraka. A tradicionális Magyar konyha mellett képviseltetni fogják magukat internacionális fúziós, Kínai, Afrikai, Mexikói, Kontinentális, Indiai, Olasz, Japán és egyéb nemzetek konyhaművészetének remekei is. A legtöbb résztvevő étterem igyekszik megragadni az alkalmat, hogy vendégeit kreativitásával és kiváló ételeivel lenyűgözze a rendezvény során. Egyes éttermek a specialitásuknak számító ételeket kínálják hatalmas kedvezménnyel, mások pedig egy külön – az éttermi napokra megálmodott – ínycsiklandó menü összeállítással kedveskednek vendégeiknek.

A TableFree asztalfoglalási portál lehetővé teszi látogatók számára, hogy saját preferenciái szerint böngéssze Budapest étterem felhozatalának legjavát, és mindössze pár kattintással asztalt foglaljon a megfelelőnek talált étteremben. A portál több mint 150 éttermet tartalmaz, köztük a főváros legnagyobb neveit. A portálon szereplő éttermek Budapest és környéke egészét lefedik, mint a területen való eloszlásban, mint pedig az ártartományban és a konyhák típusában. Az oldal látogatói saját preferenciáiknak bármilyen kombinációjával – ártartomány, elhelyezkedés, konyha típusa – kereshetnek a TableFree éttermei között egy ergonómiailag tökéletesen kialakított, átlátható és könnyen kezelhető felületen keresztül. Az éttermek mindegyike saját, részletes adatlappal rendelkezik, amely alapján a látogató könnyedén eldöntheti, hogy az adott étterem találkozik –e az ő igényeivel. Ebben a döntésben az egyes tulajdonságokat jelképező ikonok és a részletes fényképek segítik Őt, melyekből pár másodperc alatt kiderül, hogy a hely rendelkezik –e terasszal, gyerekbarát étterem –e, étkezési csekket elfogadnak –e, vagy éppen élőzenével kedveskedik vendégeinek.

További információért kérem lépjen kapcsolatba Alex Van Damme –mal a fenti információk alapján, vagy látogasson el a http://Budapest.TableFree.hu weboldalra.

 

komment

Címkék: tablefree

süti beállítások módosítása