HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Borvacsorák a TableFree és a Budavári Borfesztivál együttműködésében

2012.09.12. 09:17 lucullus

tablefree.JPGA TableFree Kft. büszkén jelenti be Kulináris Kirakatát, amelyet közösen együttműködve hoz létre a Budavári Borfesztivállal. Az együttműködés részeként néhány budapesti top étterem egy különleges, 5 fogásból álló menüt mutat be fix áron, hozzáillő borokkal párosítva, amelyeket az étterem sommelier-vel közösen választottak az ételekhez. Ezek a menük szeptember 7-től szeptember 17-ig lesznek elérhetőek. Azok a vendégek, akik szeretnék megkóstolni ezeket, mindenképpen asztalt kell hogy foglaljanak az adott étterembe, amit kizárólagosan a TableFree weboldalalán keresztül, a www.tablefree.hu-n tehetik meg.

A promócióban szereplő éttermek a Chess étterem, a Riso étterem, a Paris Budapest, a Ristorante Krizia, az Alabárdos, a Vár a Speiz, a Baraka, az XO Bistro, az Olimpia, a Princessin, a Trattoria Toscana, az Araz Restaurant, a Salon Restaurant, a Negro Bár, a Spoon, a Pavillon de Paris, és a Chez Daniel. Az éttermek közül a Riso, az Araz, a Chez Daniel, a Negro Bar, a Princessin, a Chess, a Paris Budapest, és a Ristorante Krizia a menüket 7.000 forintért ajánlja, míg az Alabárdos, a Vár a Speiz, a Salon Restaurant, a Spoon, a Pavillon de Paris, a Baraka, a Trattoria Toscana, az Olimpia és az XO Bistro pedig 14.000 forintért kínálja a menüket.

Minden egyes étterem a TableFree Kulináris Kirakatban való részvételét egy előugró ablakocskával is reklámozza a saját weboldalán. Ezek a kis beugró képek mutatják be az éttermek fixáru menüsorainak fogásait a hozzáillő borokkal együtt, valamint egy linket, amely a látogatót a TableFree weboldalára irányítja, ahol a szükséges foglalásokat megteheti. A menük elfogyasztása az éttermekben lesz lehetséges, és nem a Borfesztivál területén.

A TableFree.hu egy magántulajdonban lévő weboldal, amely Budapesten 2011 óta aktív. Ez az oldal egy marketing platformot ajánl a budapesti éttermeknek, akik az egyre növekvő weboldal látógatókat és facebook rajongókat szeretnék elérni. Budapest legjobbjai közül számos éttermet is a partnerének mondhat.

A Budavári Borfesztivál egy elismert intézmény Budapest gasztronómiai színterén. Az idei borfesztivál Szeptember 12-től 16-ig tart, több mint 200 kiállítóval, ezek közé tartoznak – többek között - borászok, éttermek, kiadványok.

További információk az alábbi elérhetőségeken:

Alex Van Damme

TableFree Kft.
+36 70 606 8889
alex@tablefree.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tablefree

süti beállítások módosítása