HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Happy Hour a Starbucks-ban

2011.06.12. 11:04 lucullus

A nyári hőségre és a Frappuccino® italok népszerűségére való tekintettel a kávézólánc 2011. június 14-től egy héten át 17 és 20 óra között 50%-os kedvezménnyel kínálja vendégeinek kedvenc nyári frissítőjüket, a Frappuccino® Blended Beverage italokat.   A…

Szólj hozzá!

Címkék: starbucks kávékultúra

Cseresznyepálinka projekt - 2.-3-4. fejezet - Tibi gazda pálinkafőzési iránymutatása

2011.06.10. 14:20 lucullus

Ezzel a cseresznyepálinka dologgal sok probléma van. Egyrészt rohan az idő, én meg loholok utána, pedig az idő az egyik legfontosabb kulcskérdés. Nevezetesen a következőkhöz kell igazodni: - az öt fa nem egyszerre érik- egy hordónyi (kb. 120 l) anyagot nagyjából egyszerre lenne…

4 komment

Címkék: pálinkakultúra

Szántó Tibor csokoládéinspirációja a 2. Trinidad-és Tobagói vacsorán

2011.06.10. 13:18 lucullus

Szántó Tibort, Magyarország egyik legjobb csokoládékészítőjét arra inspirálta 2. Trinidad és Tobagói vacsoránk, hogy Trinidad és Tobagói kakaóbabból trüffelt készítsen hozzá. A trüffelt mindenki ingyen kapta a vacsora végén, és tán egy ember kivételével (aki a tejcsokit…

Szólj hozzá!

Címkék: szántó tibor trinidad és tobagói konyha csokoládékultúra

Sajtómegjelenés - Innovációs elismerés a chocoMe-nek (több Lucullus említéssel)

2011.06.09. 13:38 lucullus

Az alábbiakban a chocoMe-vel közösen kiadott sajtóközleményből született írásokat adjuk közre; ezek nagy részében szerepel a Lucullus BT is. Köszönjük a lehetőséget.     …

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása