HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Cseresznyepálinka projekt - 1. fejezet

2011.05.21. 22:36 lucullus

Elhatároztam, hogy megcsinálom életem első önálló cseresznyepálinkáját. Eddig mindig a Faterral közösen csináltuk, de Ő most nem tud segíteni, mivel 1,5 hónapja kórházban van, és 3,5 éve küzd egy alattomos betegséggel. A Lucullus BT 100. vacsoráját is Neki ajánlottam…

komment

Címkék: pálinkakultúra

2011. májusi egyéni főzőkurzusok

2011.05.21. 20:25 lucullus

  Örömmel jelentjük, hogy kialakult a májusi tematika az egyéni főzőkurzusokra. A már "megszokott" dolgok mellett több kuriózummal is szolgálhstunk. HELY:  Hidden Kitchen, 1055-Bp., Irányi u. 9. (A kínai sorok helye: 1146-Budapest, Gizella út 46.) Részvételi díj: 1 fő/SOR =…

komment

BURAGO, ÖTFŰSZER, ZÖLD CURRY-RIZOTTó - MEGVOLT A II. FÚZIÓS LBT VACSORA IS

2011.05.19. 14:05 lucullus

  A Hidden Kitchenben megszerveztük a II. fúziós vacsoránkat Nánási Lajos ételkreációival. Lajos 1,5 évet dolgozott Michelin csillagos étteremben Írországban, több évet külföldi nagy étteremekben és óceánjáró hajókon. Első fúziós vacsorája…

komment

Címkék: fúziós konyha

Indul a Nestlé babarecept-pályázata

2011.05.18. 17:59 lucullus

Idén májusban a Nestlé Egészséges Kezdet Egészséges Élet babatáplálkozási programja receptpályázatot hirdet a nagyközönség és gasztrobloggerek számára. A versenyre olyan kreatív babarecepteket várnak, amelyek nemcsak finomak és újszerűek, de megfelelnek a babatáplálási…

komment

„Mit esznek rajtunk?” Sikeres hazai gasztrobrandek márkaépítése a MagyarBrands Konferencián

2011.05.18. 17:52 lucullus

A legnagyobb hazai márkák sikerének és Magyarország turisztikai vonzerejének titkára derül fény 2011. június 3-án a MagyarBrands program idei első konferenciáján, amely a Dining Guide Food Show nyitóeseményeként kerül megrendezésre. A szimpóziumon ismert hazai szakértők,…

komment

Rackafőző versenyen jártunk, helyet kaptunk a zsűriben is :-)

2011.05.18. 10:09 lucullus

komment

süti beállítások módosítása