HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Újdonságokkal köszönti az őszt a Starbucks

2011.09.07. 18:48 lucullus


Az új évszak beköszöntével a Starbucks is megújítja kínálatát, hogy örömteli perceket szerezzen vendégeinek a hűvösebb és a kellemesebb őszi napokon egyaránt. A hagyományos eszpresszóba új ízek kerülnek, melyek felejthetetlenné teszik majd a Starbucks kávézóiban eltöltött időt. A kávézólánc fennállásának 25. évfordulója alkalmából elkészített szemes kávékülönlegesség, a Starbucks® Anniversary Blend 15 éve visszatérő termék, Magyarországon azonban idén kóstolhatjuk meg először.

 

 

A fennállásának 40. évfordulóját ünneplő kávézólánc kiváló minőségű italokkal köszönti az őszt, s várja vendégeit immár négy budapesti kávézóban. 2011. szeptember 6-tól a kínálatot új kávéital színesíti majd: a hűvösebb őszi napokon a Crème Brûlée Macchiato nyújt melegséget lágy, krémes, karamellt idéző ízeivel. A szeszélyes időjárásra való tekintettel az ital jeges változatban is kapható lesz, az Iced Crème Brûlée Macchiatót alkotó intenzív eszpresszó és az édes karamell tökéletes elegyét a felfrissülésre vágyóknak ajánljuk. A Starbucks Magyarország kínálatában idén először szerepel az 1996-ban megalkotott Stabucks® Anniversary Blend szemes kávé, melynek gazdag és erősen testes ízei ünnepelni hívják a kávézólánc vendégeit.

 

A Starbucks az újdonságokon kívül egy nagyszerű akcióval is köszönti az őszt, melynek keretein belül 2011. szeptember 6-tól 12-ig minden Starbucks tumblert vásárló vendég az adott kávézóban, a vásárlás pillanatában ajándékba kap egy általa választott italt, melyet a frissen vásárolt tumblerből fogyaszthat el.


Háttér-információ

 

Crème Brûlée Macchiato Kellemesen édes, krémes ízeit frissen gőzölt tej és testes eszpresszó teszi tökéletessé, tetején karamell öntettel.

 

Iced Crème Brûlée Macchiato – A Crème Brûlée Macchiatóval megegyező ízeket a jég teszi egyedülállóvá, így kínálva tökéletes felfrissülést az őszi napokon.

 

Stabucks® Anniversary Blend – Gazdag, erősen testes, különleges élvezetet nyújtó ázsiai és csendes-óceániai kávékeverék mindazok számára, akik szeretik a nagyszerű kávét. Eredetileg a Starbucks 25. évfordulójára készült, ám idén ismét ünnepelni hívja a Starbucks vendégeit. A 3-5 évig tartó érlelés mélységet, selymességet és összetett, karakteres ízeket ad a kávészemeknek. Tökéletes kiegészítője lehet az alma, a fahéj, a vaj és a zab.

 

A kávézás szerelmeseinek jó hír, hogy a Stabucks® Anniversary Blend szemes kávéhoz tumbler és bögre is kapható majd, illetve újra a kínálat része lesz a Pike Place bögre és tumbler. Az új bögrék, tumblerek és egyéb kiegészítők már az ősz hangulatát csempészik kávéfogyasztási szertartásainkba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása