HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Újabb üzlettel bővült a Starbucks magyarországi kávézólánca

2011.08.03. 21:36 lucullus

A Starbucks augusztus 3-án megnyitotta negyedik budapesti üzletét a Széna téren, a Margit körút 91. szám alatt. Az új, artisan stílusban kialakított kávéház 224 négyzetméteren, 84 ülőhellyel, otthonos környezetben várja a kávékedvelő közönséget.

 

A Westend, a Mammut és a Király utca után immár a Széna téren is élvezhetjük a Starbucks minőségi, fair trade kávékülönlegességeit, hűsítő italait és ízletes süteményeit. A Széna téri üzlet belső terét artisan stílusban alakították ki, amely az amerikai városi piacok ipari múltját idézi, az 1930-as évek modernizmusából véve ihletet. A kávézó hatalmas belső terét a falakon elhelyezett, kávétörténeteket ábrázoló képek, a kényelmes fotelek, perzsaszőnyegek teszik még otthonosabbá. A helységben a nagyobb társaságok hosszú asztalok köré gyűlve élvezhetik az együtt töltött időt és az elhivatott partnerek által készített finom italkülönlegességeket. Az új Starbucks üzlet ideális a munkahely/iskola és az otthon utáni úgynevezett „harmadik hely” szerepére, ahol a vendégek kellemesen, egy jó kávé mellett tölthetik el idejüket, pihenhetnek, olvashatnak, tanulhatnak vagy barátaikkal találkozhatnak, és részesei lehetnek az igazi Starbucks Élménynek.

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása