HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Happy Hour a Starbucks-ban

2011.06.12. 11:04 lucullus

A nyári hőségre és a Frappuccino® italok népszerűségére való tekintettel a kávézólánc 2011. június 14-től egy héten át 17 és 20 óra között 50%-os kedvezménnyel kínálja vendégeinek kedvenc nyári frissítőjüket, a Frappuccino® Blended Beverage italokat.

 

A Starbucks idén nyáron újraalkotta az 1995 óta létező italkülönlegességét, a Frappuccino®-t. A hűs finomság 2011-től már személyre szabható változatban várja a kávézólánc vendégeit, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes ízvilágot. A Frappuccino® a Starbucks eddigi italaihoz hasonlóan kiváló minőségű alapanyagokból készül, azonban a hozzávalók listája kizárólag a vendégek ízlésén múlik. A tökéletesség elérésének érdekében a tej kiválasztásától, a kávé intenzitásának meghatározásától egészen az ital ízesítéséig minden szabadon alakítható. Kedvcsinálóként a Starbucks elkészített három finomabbnál finomabb Frappuccino®-t a több mint 1000 lehetséges variáció közül. A szójatejből készült Soy Straberries and Cream Frappuccino®, a kalóriaszegény, mégis ízletes Mocha Light Frappuccino® és az extra adag kávéval elkészített, tejszínhabos Extra Coffee Caramell Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert a Starbucks hazai vendégeinek körében is.

 

A Starbucks Magyarország egy éves évfordulójának alkalmából kihagyhatatlan akcióval ajándékozza meg vendégeit. 2011. június 14-től 20-ig a Starbucks kávézóiban délután 17 és 20 óra között 50%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg bármely Frappuccino® italkülönlegességet, tetszőleges méretben. Tökéletes alkalom ez a közös ünneplésre és a hosszú hétvége kellemes élményeinek meghosszabbítására.

 

           

Háttér információ:

 

Extra Coffee Caramel Frappuccino® - Frappuccino® Roast kávé karamellaöntettel, teljes tejjel, illetve jéggel keverve, tejszínnel és karamellaöntettel díszítve.

 

Soy Strawberries and Cream Frappuccino® – Eperöntettel, szójatejjel, illetve jéggel keverve, tejszínhabbal díszítve.

 

Mocha Light Frappuccino® – Csokoládéöntet és az új Starbucks Frappuccino® Roast kávé, illetve zsírszegény tej kombinációja, jéggel keverve.

 

 

További információk:

Café PR:

Varga Szilvia

PR munkatárs

varga.szilvia@cafepr.hu                                                                               

+36 1 880 3093

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása