HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLMÉNY A STARBUCKS-BAN

2011.05.06. 19:02 lucullus

A Starbucks idén nyáron újraalkotja az 1995 óta létező – s azóta is óriási népszerűségnek örvendő – Frappuccino® italát. Vendégei ezentúl saját ízlésüknek megfelelően formálhatják kedvenc hűsítőjüket. A Starbucks 40 éve törekszik arra, hogy maximálisan kielégítse vásárlói igényeit; az új Frappuccino® Blended Beverage italok pontosan ennek az elköteleződésnek hódolnak azzal, hogy lehetővé teszik, hogy ki-ki személyre szabottan, saját ízlése szerint készíttesse el a legtökéletesebb kávékülönlegességeket. A Starbucks őshazájában, Amerikában már egy éve hódít az egyedi Frappuccino® különlegesség, mely végre hozzánk is elérkezett. 

 

A „However-you-want-it” Frappucino® – ahogyan azt neve is mutatja – számtalan lehetőséget kínál a kávé ízesítésére. A Frappuccino® a Starbucks kínálatában szereplő italokhoz híven kiváló minőségű alapanyagokból készül. A frissítő különlegesség összetevőinek listája ugyanakkor 2011. május 3-tól kizárólag a vendégek kedvén és ízlésén múlik: a kávé intenzitásától, a tej kiválasztásán át egészen az ital ízesítéséig minden szabadon alakítható. Talán hihetetlenül hangzik, de az alkotóelemektől függően akár több mint 1000 finomabbnál finomabb variációját ismerhetjük meg a Frappucinonak®! „Amerikai üzleteink vendégei már egy éve megkóstolhatták az újjászületett Frappuccinot®-t, és most elérkezett az a pillanat, hogy itthon is kínálatunk részévé váljon. Számos vendégünk említette már, hogy nagyon szereti kívánság szerint alakítható italainkat, így bízunk benne, hogy az új Frappucinok® is hasonlóan kedvező fogadtatásban részesülnek majd, mint az egyedi ízesítésű forró italaink. Nálunk tényleg a vendég az első! Izgatottan várjuk vendégeink visszajelzéseit és természetesen az első „saját tervezésű” italokat.”- mondta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője.

Hogy a vásárlók fantáziáját beindítsa, a Starbucks három izgalmas Frappuccino® itallal indítja útjára májusi újdonságait. Az extra adag kávéval készített, jeges, karamellaöntettel ízesített, tejszínhabos Extra Coffee Caramel Frappuccino® mellett, a szójatejjel készült Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a csokoládéöntetes és mégis kalóriaszegény Mocha Light Frappucino® italok közül választhatunk majd. 2011. május 13-án a Starbucks mindhárom üzlete „Happy Hour” promócióval ajándékozza meg vásárlóit: 15:00 és 18:00 óra között 50% százalék kedvezménnyel kínálják bármelyik Frappuccino® kevert italukat. Ez a délután remek alkalmat kínál arra, hogy minden vendég megkóstolhassa az újdonságokat, vagy a baristák segítségével megalkossa egyedi, izgalmas italát.

Az idei nyár a Frappuccino® újjászületése mellett még két újdonsággal is megörvendezteti a Starbucks vendégeit. Az indonéziai Bali szigetéről származó testes, fekete csokoládé és gyógynövény aromájú kávé mellett, az édességek sorában a könnyed epres sajttorta is megjelenik. Májusban érdemes lesz alaposan végignézni a Starbucks üzletek polcait, hiszen május 3-tól új, nyári ajándéktárgyak is érkeznek majd, - nem csak gyűjtőknek!           

Háttér információ: 

Extra Coffee Caramel Frappuccino® - Frappuccino® Roast kávé karamellaöntettel, teljes tejjel, illetve jéggel keverve, tejszínnel és karamellaöntettel díszítve.

Soy Strawberries and Cream Frappuccino® – Eperöntettel, szójatejjel, illetve jéggel keverve, tejszínhabbal díszítve.

Mocha Light Frappuccino® – Csokoládéöntet és az új Starbucks Frappuccino® Roast kávé, illetve zsírszegény tej kombinációja, jéggel keverve.

Bali szemes kávé – Ázsia, Csendes-óceán régiójából származó, nedves eljárással készült, alacsony savasságú kávé Bali szigetéről. Ízében az édes virágos és gyógynövényes aromák mellett a fekete csokoládé ötvöződik. A kávét a Kintamani magashegyi régióban termesztik, a sziget észak-nyugati részén, 900-1500 méteres magasságban. A kávé magában foglalja és felidézi a térség változatos tájait, egyenetlen partvidékektől és magasra tornyosuló vulkánoktól a trópusi erdőkig.

 

 

 

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása