HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Egy óra a Földért a Starbucksban is

2011.03.25. 18:50 lucullus

A Starbucks hazai üzletei is csatlakoznak a világ legnagyobb önkéntes akciójához, a Föld Órájához. Március 26-án 20.30-től 21.30-ig gyertyafényes kávézásra várják mindazokat, akik különleges hangulatban töltenék el azt a 60 percet, melyet minden évben a Földünknek szentelünk.

 

 

 

A kezdeményezéshez idén 133 ország csatlakozott, s olyan ikonikus létesítmények borulnak sötétségbe, mint a gízai piramisok, az Eiffel-torony, az athéni Akropolisz, a Buckingham-palota és a Big Ben, a római Colosseum és az Empire State Building. Holnap kialszanak a Lánchíd, a Parlament és a Budai vár fényei, s a környezettudatos életmód támogatásaként, egy élhetőbb jövő megteremtésének reményében csatlakozik az önkéntes mozgalomhoz a Starbucks is.

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása