HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

40 éves a Starbucks

2011.03.08. 21:12 lucullus

A Starbucks nem kizárólag fennállásának 40. évfordulóját ünnepli ebben a hónapban, de azokat a nagyszerű pillanatokat és kapcsolatokat is, melyeket vásárlóikkal, partnereikkel és a közvetlen környezetükben lévő közösségeikkel éltek meg.

 

 

A Starbucks 1971-ben egyetlen kávézóval indult: mára már fogyasztók millióit szolgálja ki nap, mint nap, 50 ország több mint 17.000 üzletében. A kizárólag prémium minőségű kávékat, 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italokat forgalmazó Starbucks a megújulás jegyében továbbfejlesztett logóval és tavaszi különlegességekkel (Tribute Blend és Chocolate Capuccino) ünnepli fennállásának negyvenedik évfordulóját.

komment

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása