HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

A Japán fürj élettani hatásai és devecseri karitatív főzés az ÉTREND jóvoltából

2010.11.10. 15:52 lucullus

Az Étrend (Konyhafőnökök) egyesületének soros ülésén a japán fürjnek az egészségra gyakorolt jótékony hatásáról és a gasztronómiában való felhasználhatóságáról beszélt Gáspár János, a Japán fürj Tenyésztők Klubjának alapítója és országos vezetője. A…

2 komment

Karácsonyi vásár a Rosinante fogadóban /Finománia főzőiskolában

2010.11.09. 15:46 lucullus

Igazi mesebeli karácsonyi forgatag hangulatát varázsolja Rosinante fogadó/Finománia főzőiskola a Szentendrei-szigetre, saját magához. Ízelítő a programból: •Ünnepi kalácsok, karácsonyi mézesek•Csokoládé csodák•Díszes lekvárkülönlegességek•Kézműves sajtok…

Szólj hozzá!

Címkék: rosinante fogadó

süti beállítások módosítása