HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Kostyál Gábor 18. helye a Bocuse d' Or Európai selejtezőjén

2010.06.11. 13:33 lucullus

Az előzetes várakozásoknál gyengébben szerepelt a magyar csapat a Bocuse d’Or Europe 2010. versenyen, melyet június 7-8-án rendeztek Genfben. Kostyál Gábor, a keszthelyi Helikon Hotel konyhafőnöke, bár tisztességgel szerepelt, a szintidőn belül prezentálta hal- ás…

Szólj hozzá!

Címkék: szakácsversenyek

Observer segítség az árvízkárosultaknak

2010.06.11. 13:19 lucullus

A következőkben együttműködő partnerünk, az Observer sajtóközleményét adjuk közre, amelyben árvízkárosultaknak adnak segítséget. Páratlan partneri összefogás keretében 400 család részére érkezett segélyszállítmány az egyik miskolci általános iskolában…

Szólj hozzá!

MARHABELSŐSÉG ÉS ROPOGÓS LEPÉNYHAL

2010.06.10. 22:43 lucullus

Következő (88.) vacsoránkon Kína Szecsuán tartományába kalauzoltuk önmagunkat, hogy kemény-összetett-csípős-zsibbasztó vacsorában legyünk részünk. Kicsit több, mint 2 éve nyílt meg a Telepy utcában Wang mester szecsuáni étterme, és most itt volt az alkalom, hogy újra…

Szólj hozzá!

Címkék: kínai konyha

Kreatív Konyha Fórum 2010

2010.06.08. 12:09 lucullus

 A Vendéglátás c. szaklap idén immár negyedik alkalommal rendezte meg a Kreatív Konyhafórum konferenciát és kiállítást. Az eddigieknél még grandiózusabb eseményen  előadások, szemináriumok és bemutatók zajlottak, ahol a szállodás és éttermes szakma egyaránt megtalálta a…

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív konyha fórum

süti beállítások módosítása