HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Ízelítő "Csupacsoki" főzőkurzusunkból

2010.12.09. 11:00 lucullus

Király Anita házi cukrász- és csokoládémesterünk segítségével karácsonyi, enyhén átértelmezett csokikat gyártottunk. A menüsor a következő volt: 

- Kardamomos trüffel pekándióval;
- csokoládé-mousse fahéjas naranccsal;
- gyömbéres-pomelós brulée borredukcióval

(ezeket mindenki elkészítette)

- valamint bemutattuk a bonbonkészítés tudományát egy rozmaringos-gránátalmazselés bonbonon.

Ízelítő fotókból:

komment

Címkék: csokoládékultúra

süti beállítások módosítása