HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Karácsonyi újdonságok a Starbucksnál

2010.11.20. 20:06 lucullus


A Starbucks kávézót ellepte a hamisítatlan karácsonyi hangulat és illat. Karácsonyi dekorációjával a Starbucks a téli, ünnepi időszakban még bensőségesebbé válik, olyan hellyé, ahol karácsonyi italokat, így Gingerbread Latte-t, Toffee Nut Latte-t és Mocha Pralini-t szürcsölhetünk a Fűszeres Muffin-ok, Narancsos Nugát- és Diós-csokoládés torták mellé. Továbbá különböző karácsonyi hangulatba öltöztetett termékek, bögrék, termoszok is megjelennek a kínálatban, hogy az ajándékozás senkinek se okozzon fejtörést. Ha tetszik az írás, olvasd el Szász Edittel, a Starbucks magyarországi vezetőjével készített interjúnkat.

 

A Starbucks karácsonyi kávé- különlegességei

 
  
Toffee Nut Latte

Az édes karamella gazdag, vajas íze pirított dió melegével kombinálva; sima eszpresszóval és bársonyosra gőzölt tejjel. Ez a meleg, mennyei ital, melynek teteje tejszínhabbal és karamellával-ízesített; nem meglepő, hogy karácsonyi kedvenc. Biztos, hogy téged is karácsonyi hangulatba hoz majd!

 
  

 

Mocha Pralini

Ez az ital kombinációja az eszpresszónak és az édes- keserűcsokoládéval ízesített, bársonyosra gőzölt tejnek, amelybe mogyoró is kerül. A finomságot végül tejszínhabbal és mokkával tesszük még emlékezetesebbé. Ez az ital karácsonyi klasszikus!

 
  

 

 

Gingerbread Latte

Élvezd a frissen őrölt eszpresszóval és a gőzölt tejjel egyesült sült gyömbéres kalács ízét! Klasszikus módon tejszínhabbal és szerecsendióval megbolondítva, ez a latte biztos, hogy felvidít és kielégíti a legédesszájúbbak igényeit is.

 

 

 

 

 

Starbucks® Christmas Blend szemes kávé

 
  

A Starbucks egyik legkedveltebb és legünnepeltebb szemes kávéja 1984 óta létezik és idén már Magyarországon is kapható!  November 9-től a Starbucks magyarországi üzleteiben is elérhető a kifejezetten a karácsonyi, ünnepi időszakban árult, Starbucks® Christmas Blend szemes kávé, mely ízében a karácsonyi sütikre jellemző fűszeres ízeket hozza el nekünk. Érdekessége, hogy mielőtt a polcokra kerül, 5 évig pihentetik a kávészemeket. A kávészemeket bármikor behozhatod üzletünkbe és mi ledaráljuk neked!

Szólj hozzá!

Címkék: starbucks kávékultúra

süti beállítások módosítása