HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

"A Hónap Ajándéka" - avagy Fenyőszirupos Himalája-sós bonbon forevör

2010.10.29. 00:57 lucullus

A "Hónap Ajándéka" ínyenc ajándékküldő szolgáltatás remek termékeit volt szerencsénk megkóstolni, így például kínai tevirágot, fenyőszirupos-Himalája sós csokihegyet,  sárgadinnyés parmezános kúpot, ázsiai szilvaboros négyzetet,  szaké-lemongrass és tárkony-karumos bonbont, gyömbéres sütőtökös- valamint fahéjas-szegfűszeges őszibarack lekvárt, vagy a chilis eper chutney zöldségkrémet. Bízunk benne, hogy eme remek termékeket egy következő Lucullus rendezvényen be tudjuk majd mutatni.

 

A Hónap Ajándéka olyan egyedülálló szolgáltatás Magyarországon, amely egyedi, kiváló minőségű, válogatott termékeivel garantálja az ehhez hasonló különleges, személyre szóló és lassan múló örömszerzést. Mostantól hatszoros örömért cserébe is ajándékozhatunk, s eközben nem utolsósorban rendhagyó csoki-expedíciókra, távoli világokat idéző teás kalandozásra, nyári kertek illatával kecsegtető zöldségkrém lakomákra vagy utoljára a nagyi konyhájában tapasztalt zamatosan édes lekvár-ízek birodalmába repíthetjük munkatársunkat, kedvesünket, barátunkat. A rendhagyó szolgáltatáshoz olyan szakértők adták nevüket, mint a csokoládékészítés berkeiben méltán elismert Bilák Imre, a teák mestere - Bercsényi Zsuzsa vagy a borok szakértője - Pál Tamás. A rendezvény házigazdája Rákóczi Ferenc volt.

Néhány fotó: 

komment

Címkék: csokoládékultúra a hónap ajándéka

süti beállítások módosítása