HTML

Együk meg a világot!

Üdvözöljük a Lucullus BT gasztronómiai egyesület időtmegállító, teretszétszelő gasztroblogján. Az egyetemes gasztronómiát népszerűsítjük 2003 óta, valamint megismertetjük a külföldi (konyha)kultúrákat az alapanyagokon, ételeken és rendezvényeken keresztül. Légy Te is része a folyamatnak! Hírlevélért küldj e-mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!

Címkék

címkefelhő

Legfrissebb fotóink

Ajánlott oldalak

Friss topikok

Az egyéni főzőkurzusokról

2005.10.25. 10:11 lucullus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lucullus BT hosszú évek óta szervez egyéni főzőlurzusokat, hogy az érdeklődők a gyakorlatban ismerkedhessenek meg a nemzetközi konyhákkal, legújabb trendekkel.

Ami a legfontosabb: hozzánk BÁRKI ELJÖHET főzni, a tízéves gyermektől, a háziasszonyokon át, a teljesen tapasztalatlanokig. Kurzusainkat úgy állítottuk össze, hogy azokat mindenki könnyen és lvezettel sajátítsa el, ugyanakkor ügyelünk arra is, hogy a legszigorúbb konyhatechnológiai és biztonsági szempontoknak is eleget tegyünk.

A francia csúcsgasztronómia és a nehéznek vélt indiai, kínai ételek mától bárki számára elérhetőek. Nincs több ködösítés: Ön ugyanúgy főzhet otthon, mintha egy Michelin csillagos étteremben lenne.

A második legfontosabb dolog, hogy nálunk MINDENKI FŐZ. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a résztvevők egyedül (de általában párban), elkészítik ugyanazt az ételt, mint szakácsmesterünk.

Jelentkezzen Ön is a főzőkurzusainkra, vagy ajánlja azokat barátainak, ismerőseinek!

Szólj hozzá!

Címkék: főzőkurzus

süti beállítások módosítása